Gebiedspromotie

Benadruk de parels van een mooi gebied

logo van het bedrijf

Samenwerkende partijen in de Hoeksche Waard: Pact van de Waard

Lever een strategisch voorstel om de Hoeksche Waard naar buiten toe te profileren. Oftewel regiomarketing als onderdeel van het Pact van de Waard; een samenwerkingsovereenkomst om in te spelen op de toekomstige bevolkingsverandering in de Hoeksche Waard.

Gebiedspromotie

Een ontzettend mooi en succesvol project om de regiomarketing van de Hoeksche Waard te versterken. In opdracht van samenwerkende partijen in de Hoeksche Waard zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van een community. Via Facebook worden bijzondere plekken, mensen en producten uit de Hoeksche Waard in de spotlight gezet. Binnen een paar maanden zijn duizenden mensen, binnen en buiten het eiland, de pagina gaan volgen. Er worden massaal foto’s, tips, nieuws en reacties gedeeld. Om nieuwe doelgroepen te binden aan de Hoeksche Waard, zetten we verschillende promotie-acties in. Zo bezoeken we evenementen, organiseren we fandagen, hebben wij een film geproduceerd en er is een nieuwe website ontwikkeld.

Community

De community wordt steeds verder uitgebouwd en nieuwe Hoeksche Waard fans blijven kennis maken op verschillende manieren met o.a. het aantrekkelijke woonaanbod van het gebied.

Wilt u ook een online community opbouwen via social media? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.