Corporate identity

Heldere strategie en een creatief concept

logo van het bedrijf

Segers Offset is een grafisch bedrijf met alle aandacht voor opdracht en opdrachtgever. Ze creëren het mooiste drukwerk vanuit hun vestiging aan de rand van de Schiedamse binnenstad. Ondernemer en eigenaar John van Etten vond het tijd worden om zijn merk te versterken en te vernieuwen. Maar hoe dan, en in welke richting?

Op welke manier kunnen we Segers Offset onderscheidend ten opzichte van de concurrentie opnieuw in de markt zetten?

Oplossing: een nieuwe Corporate Identity

Een intensief traject van missie- en visieontwikkeling volgde. Wat zijn de kernwaarden van het bedrijf en welke drijfveren zijn er? Welke ontwikkelingen zien we in de buitenwereld en waar kunnen of moeten we wat mee?

Het resultaat van het onderzoek luidde ondubbelzinnig: ontwikkel een nieuwe corporate identity. Laat zien dat Segers Offset de unieke specialistische drukker is die meegaat met de tijd, wil inspireren en meedenkt met de klant. Wees de drukker waar uitdagingen welkom zijn en adem passie voor het vak. Segers maakt mooi drukwerk, begrijpt deadlines en verzorgt het complete traject. Segers Offset werd Segers Drukkerij.

Segers Drukkerij – Segers, zo’n drukker die uniek is

Wilt u ook een duidelijke marketing- en communicatiestrategie? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.