Communicatiebureau Rotterdam

Wij gaan op zoek naar uw fans

dmdesk is het communicatiebureau uit Rotterdam dat fans maakt van uw klanten. Fans houden van uw bedrijf en steken dat niet onder stoelen of banken. Ze zullen er alles aan doen om uw bedrijf te promoten. Wij gaan samen met u op zoek naar uw fans.

Wilt u ook meer betrokken fans? Bel of e-mail dmdesk. Wij zetten de juiste communicatiemiddelen in om uw fans te bereiken en te activeren.

Communicatiebureau met een groot netwerk

Wij zijn een communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij zijn uw bureau voor alle communicatie. Wij geven communicatieadvies en begeleiden de uitvoering. Ons netwerk van creatieven helpt ons daarbij.

Communicatiebureau Rotterdam

De #fancreators van dmdesk

Ons team van communicatieprofessionals zijn de #fancreators die voor u aan de slag gaan. Iedereen heeft zijn/haar eigen specialisme en samen zorgen we voor de communicatie van uw bedrijf. Wilt u weten wie wat doet? Dit is ons team.

We doen nog meer…

Bekijk de cases en vertel ons wat we voor u kunnen doen.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.