Direct marketing Rotterdam

Voor geweldige mailings

dmdesk is het creatieve direct marketing bureau uit Rotterdam. Wij weten hoe we uw doelgroep kunnen bereiken en activeren. En daarbij gaat direct marketing verder dan alleen direct mail. Denk aan personalisering en een koppeling met een online omgeving. Denk aan actiematig mailen en ondersteunende advertising.

Zoekt u een bureau dat uw direct marketing A tot Z verzorgt? En ontzorgt? Bel of e-mail dmdesk. We denken graag met u mee.

Direct Marketing Bureau met een groot bereik

Wij zijn specialist in direct marketing. Want terwijl de massa de doelgroep alleen nog digitaal probeert te activeren, geloven wij in de kracht van papier. En die kracht van een papieren mailing gaat natuurlijk prima samen met een digitale actie. Wij geloven in een cross mediale benadering, want via verschillende kanalen heeft u boodschap veel meer impact. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat uw doelgroep straks klant en zelfs fan wordt van uw bedrijf of merk.

Direct Marketing Rotterdam

De #fancreators van dmdesk

Ons team van (direct) marketingprofessionals zijn de #fancreators die voor u aan de slag gaan. Iedereen heeft zijn/haar eigen specialisme en samen zorgen we voor de communicatie van uw bedrijf.

We doen nog meer…

Wij zijn de ster in marketing-communicatie. Bekijk de cases en ontdek wat we voor andere klanten deden. En vertel ons wat we voor u kunnen doen.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.