Marketingbureau Rotterdam

Uw klanten worden uw fans

dmdesk is het marketingbureau uit Rotterdam dat fans maakt van uw klanten. Fans houden van uw bedrijf en steken dat niet onder stoelen of banken. Ze zullen er alles aan doen om uw bedrijf te promoten.

Wilt u ook meer betrokken fans? Bel of e-mail dmdesk. Wij zetten de juiste marketing in om uw fans te bereiken en te activeren.

Marketingbureau met een groot bereik

Wij zijn een marketingbureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij helpen bedrijven te groeien. We vergroten uw naamsbekendheid en uw bereik. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf nog beter op de kaart staat.

Marketingbureau Rotterdam

De #fancreators van dmdesk

Ons team van marketingprofessionals zijn de #fancreators die voor u aan de slag gaan. Iedereen heeft zijn/haar eigen specialisme en samen zorgen we voor de communicatie van uw bedrijf.

We doen nog meer…

Wij zijn de ster in marketing-communicatie. Bekijk de cases en ontdek wat we voor andere klanten deden. En vertel ons wat we voor u kunnen doen.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.