Bedrijfsmagazine

Een magazine voor heel Overschie

logo van het bedrijf

Natuurlijk in Overschie is het ontmoetingsplatform voor bewoners, verenigingen, organisaties en ondernemers in de Rotterdamse deelgemeente Overschie.

Natuurlijk in Overschie wilde naast een online platform ook met een offline medium de doelgroep bereiken. Daarom vroegen zij dmdesk om een maandelijks magazine te ontwerpen. En dat deden we!

Ze gaven het magazine van A tot Z uit handen

Voor Natuurlijk in Overschie verzorgen we het magazine van A tot Z. Dit zorgt ervoor dat wij de maximale controle hebben en dat de klant er nauwelijks omkijken naar heeft. Een ideale situatie voor beide partijen.

  • Creatieve opzet
  • Interviews en tekstschrijven
  • Redactie
  • Opmaak
  • Drukwerk
  • Verspreiding

Stramien en opmaak

Samen met onze vormgever maakten we een stramien, dit is de indeling van het magazine. Voor de opmaak hielden we ons aan de huisstijl met ruimte voor creatieve elementen. Zo ontstond het magazine.

Content voor het magazine

De content bestaat naast korte artikelen en interviews, uit veel lokale initiatieven. Hiermee hebben we continue contact, zodat ze altijd op tijd de juiste kopij aanleveren. Daarnaast heeft het magazine veel adverteerders uit de regio, die zich richten op de inwoners van Overschie. Van deze adverteerders krijgen we (gesponsorde) content aangeleverd. Het onze taak om hierover de redactie te verzorgen. Zodat alles in het magazine mooi in elkaar past.

Drukwerk en verzending

Naast de opmaak en de redactie van het magazine, verzorgen wij ook het drukwerk en de verspreiding. Zo nemen we het complete magazine van idee tot verspreiding uit handen. Iedere maand opnieuw.

Klik op de magazines om er digitaal doorheen te bladeren.

Magazine Natuurlijk in Overschie 59 Magazine Natuurlijk in Overschie 61

Wilt u ook een magazine laten maken? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.