Bedrijfsmagazine

Bedrijfsmagazine

Een jubileum- of bedrijfsmagazine is dé manier om aandacht te krijgen voor uw merk of bedrijf.

Uw eigen magazine deelt u uit aan klanten, medewerkers, vrienden en zakenrelaties

Waarom bedrijfsmagazine?

Een magazine is een fantastische manier om uw bedrijf te presenteren. Prachtig drukwerk, mooie verhalen en fantastische foto’s maken uw bedrijfsmagazine tot het visitekaartje van uw bedrijf. U zet het in voor promotie, branding, maar ook intern voor binding onder uw medewerkers. Of om nieuwe medewerkers te enthousiasmeren. Zo leidt een magazine altijd tot nieuwe contacten, tot gesprekken en tot reuring. Er gebeurt iets bij uw bedrijf of uw merk. En dat valt op. Zo verdient uw bedrijfsmagazine zichzelf terug.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

Onze werkwijze

Een eigen magazine is een fantastisch communicatiemiddel. Maar hoe maakt u nou eigenlijk zo’n magazine? Daarvoor vraagt u een gespecialiseerde partij, zoals dmdesk. Wij weten precies hoe een goed magazine eruit ziet en wat er voor nodig is.

Redactie en vormgeving

We helpen u met het creatieve proces en de redactie. En we bieden u ons grote netwerk met redacteuren, schrijvers en fotografen aan. En we zorgen voor een frisse opmaak die past bij uw huisstijl. Vervolgens gaat het magazine naar de drukker en bezorgen we het resultaat keurig en ruim voor de deadline bij u af.

Verspreiding

De verspreiding kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook bij ons uitbesteden. Denk aan huis-aan-huisbezorging in de regio. Of verzenden naar uw klanten of medewerkers. Met een omslag, in een envelop of geseald. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Magazines

De #fancreators van dmdesk

Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De strategen binnen ons bedrijf en ons grote netwerk aan specialisten helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Bekijk al onze cases

Cases dmdesk

dmdesk werkt voor uiteenlopende bedrijven en verschillende opdrachten. Samen met ons netwerk van marketing-communicatieprofessionals maken we voor iedere klant weer iets moois. Iets wat perfect past bij zijn of haar marketing-communicatiestrategie. Een handvol cases vindt u hier. En wilt u weten wat we nog meer doen? Kom dan vrijblijvend op de koffie. We vertellen u graag meer.

Bekijk alle cases

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.