Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Ideëen voor creatieve conceptontwikkeling? Die hebben we zat! En we werken ze samen met u verder uit.

Geen goede communicatie zonder een duidelijk, helder en origineel idee

Een helder en origineel idee

In een goed concept komen idee en uitwerking samen. Er staat duidelijk in omschreven wat het doel van uw communicatie is en hoe u dat bereikt. Welk medium u het beste kunt inzetten, hoe vaak en voor wie. Of u de boodschap met een knipoog of bloedserieus moet brengen. Of u voor een opvallende vorm gaat, of juist de nadruk legt op de inhoud. dmdesk ontwikkelt creatieve concepten die uw communicatiedoelen realiseren. En ideeën hebben we genoeg.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om de ideeën samen met ons verder uit te werken? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De strategen binnen ons bedrijf en ons grote netwerk aan specialisten helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.