Socialmedia

Socialmedia

Het perfecte kanaal om snel een fanbase op te bouwen.

Vergroot met social media klanttevredenheid, het aantal leads en de omzet

Zo zet u social media optimaal in

Zet u social media in om uw marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren? En gebeurt dat nu zo optimaal mogelijk? Nog te veel ondernemingen laten kansen liggen als het gaat om social media. Dat is jammer en onnodig.

Socialmediastrategie

Op basis van uw (marketing)communicatiestrategie kan dmdesk een socialmediastrategie opstellen. Daarin komt onder andere naar voren welke doelen met social media bereikt moeten worden om succesvol te zijn. Dat succes, oftewel return on investment (roi), is behaald als klanttevredenheid en omzet zijn verhoogd en het aantal leads is vermeerderd. Overweegt u social media (deels) uit te besteden? Met dmdesk bouwt u snel uw eigen fanbase op.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om uw social media ideeën samen met ons uit te werken? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De specialisten binnen ons bedrijf en ons grote netwerk helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.