Teksten laten schrijven

Teksten laten schrijven

Gemakkelijk te lezen teksten laten uw verhaal tot leven komen.

Goede teksten zijn het domein van de professionele tekstschrijver.

De beste tekstschrijvers, voor print en web

Teksten laten schrijven is een belangrijk middel om uw verhaal goed te kunnen vertellen. Daarom werkt dmdesk samen met de beste tekstschrijvers, voor print en web. Zo geniet u van goede teksten voor uw campagne, brochure of website. Terwijl u met dmdesk ‘gewoon’ 1 aanspreekpunt heeft voor al uw communicatie.

Wilt u meer weten over de teksten die wij voor u kunnen schrijven? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

Teksten die blijven hangen

Teksten schrijven kan iedereen. Toch? Maar echt goede teksten die bij uw klanten blijven hangen, dat is het domein van de professionele tekstschrijver. En daarom werken wij samen met alleen de allerbeste tekstschrijvers uit de regio. Een doeltreffende brochuretekst, een zoekmachinevriendelijke webtekst of een pakkende tekst voor uw nieuwsbrief. Wij zetten voor iedere opdracht de juiste professional in. En uiteraard verzorgen wij ook de (eind)redactie voor u. Zodat u er zelf niet ‘bovenop hoeft te zitten’.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. Ons enorme netwerk van creatieven en tekstschrijvers helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.