Ledenadministratie

Ledenadministratie

Wij nemen u uw complete ledenadministratie uit handen.

U hoeft niet meer wakker te liggen van uw ledenadministratie

Ledenadministratie: je moet er van houden

Hebben mutaties, facturen, contributies en abonnementen een prominente rol in de nachtmerries van uw penningmeester of secretaris? Dan is het misschien tijd om de ledenadministratie uit te besteden. Aan dmdesk natuurlijk.

Wij doen graag uw ledenadministratie

Het verzorgen van de ledenadministratie is toevallig iets waar wij wel gek op zijn. In goed overleg bepalen we wie wat bijhoudt en hoe we de aanlevering van de gegevens gaan regelen. En hoeft u niet meer wakker te liggen van uw ledenadministratie. Sweet dreams!

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in alles uit te besteden aan dmdesk? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De specialisten binnen ons bedrijf en ons grote netwerk helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.