Doelgroepbepaling

Doelgroepbepaling

Met hagel schieten kan iedereen, wij bepalen eerst uw daadwerkelijke doelgroep.

Wij zoeken uit wat uw doelgroep uit zijn slaap houdt.

Een ondubbelzinnige analyse van de doelgroep, daar begint effectieve marketing mee. dmdesk helpt u die doelgroep scherp in beeld te krijgen. Wij bieden de inzichten, die ervoor zorgen dat uw marketingacties de juiste ontvangers bereiken.

Meer dan standaard segmenteren

Wij gaan verder dan standaard segmenteren (branche, regio, bedrijfsomvang, contactpersoon). Wij willen bijvoorbeeld ook weten wat de doelgroep uit zijn slaap houdt. Waar de doelgroep behoefte aan heeft en hoeveel die behoefte hem nu kost. Door zo meer de diepte in te gaan, krijgt uw doelgroep steeds meer smoel. En wint uw marketingactie aan succes.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om samen met ons uw doelgroep te bepalen? Zodat u met scherp kunt schieten, in plaats van met hagel? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De specialisten binnen ons bedrijf en ons grote netwerk helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.