Bestandsbewerking

Bestandsbewerking

Wij zorgen ervoor dat uw database opgeschoond en gemakkelijk te gebruiken is.

Een DM-campagne is pas succesvol als de kwaliteit van de adresgegevens top is

Adresbestanden bewerken

Een DM-campagne is pas succesvol als de kwaliteit van de adresgegevens top is. Het managen van een database is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Conversie, ontdubbelen, sorteren, toevoegingen, meerdere bestanden aan elkaar koppelen, splitsen van bestanden, bestandsvergelijking: het scheelt u een hoop gedoe als u de bestandsbewerking uitbesteedt aan dmdesk. Onze database-specialisten doen niets liever dan excelleren in hun vak. Ontdek het zelf en laat hen alles uit uw data halen!

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om de ideeën samen met ons verder uit te werken? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij doen bestandsbewerking en geven marketing-communicatieadvies. De specialisten binnen ons bedrijf en ons grote netwerk helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.