Marketing-Communicatieadvies

Marketing-Communicatieadvies

Wij adviseren u over de juiste doelgroep, boodschap, middelen en kanalen.

Efficiënte marketing-communicatie begint met een goed advies.

Het begint met een goed advies

Standaard (marketing)communicatieadviezen bestaan niet. Want marketing-communicatie is mensenwerk. Wat wel of niet werkt, hangt van veel menselijke zaken af. Hoe u communiceert bijvoorbeeld. En of u aanvoelt hoe de ontvanger nu én morgen tegenover uw boodschap staat.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

Laat u vooraf adviseren

U wilt natuurlijk geen energie steken in een communicatiemiddel dat zijn doel of een belangrijke doelgroep mist. Ook wilt u niet te vroeg of juist te laat beginnen met communiceren. Of de bodem van uw budget bereiken, voordat de einddatum van het project is bereikt. Met de marketing-communicatiespecialisten van dmdesk komt het goed. Probeer het maar eens!

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om de ideeën samen met ons verder uit te werken? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De strategen binnen ons bedrijf en ons grote netwerk aan specialisten helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.