Fotografie

Fotografie

Met de mooiste beelden vertellen we een groot deel van uw verhaal.

Als de fotografie niet goed is, haken uw klanten direct af

Uw klanten kijken eerst naar de foto’s

Een goede tekst is belangrijk om uw product of dienst te beschrijven. En een video werkt perfect ondersteunend. Maar uw klanten zijn visueel ingesteld en zullen als eerste naar uw foto’s kijken. Als de fotografie niet goed is, haken ze direct af. Wij weten wat er bij goede fotografie komt kijken. En wij werken samen met verschillende erg goede fotografen. Zo kunnen we altijd de best passende fotograaf voor uw branch en uw doelstelling inzetten.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

Mooie foto’s zijn belangrijk

Mooie foto’s geven uw website, brochure en uw social media account de uitstraling die past bij uw bedrijf. Wij zorgen dat de mooiste bedrijfsfoto’s voor u gemaakt worden. Maar ook dat alle fotografie perfect op elkaar aansluit. Dus dezelfde stijl in zowel uw offline als online communicatie.

De #fancreators van dmdesk

Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. Ons netwerk van professionele fotografen helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.