E-mailing

E-mailing

Per e-mail bereikt u snel een grote doelgroep tegen relatief lage kosten.

Nieuwe klanten werven, bestaande klanten overtuigen of relatieonderhoud

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een goedkope methode om heel direct en snel uw doelgroep te bereiken. Geen wonder dus dat uw mailbox uitpuilt van de e-mailings. Maar hoe valt úw e-mailing op in die kilometerhoge digitale berg? En hoe bereikt u een hoge call-to-action?

Zakelijke e-mails succesvol inzetten

Zakelijke e-mails succesvol inzetten voor commerciële activiteiten is zo eenvoudig nog niet. Waarom zelf ploeteren als dmdesk beschikbaar is? Nieuwe klanten werven, bestaande klanten overtuigen of relatieonderhoud: wat uw doel ook is, dmdesk haalt alles uit uw e-mailing.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om samen met ons uw e-mailings verder uit te werken? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De specialisten binnen ons bedrijf en ons grote netwerk helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.