Listbroking

Listbroking

Wij verzorgen de adressen voor direct mailings, uiteraard alleen binnen uw doelgroep.

Adressen op basis van het profiel van uw doelgroep.

Adressen kopen

“Makelaars in adressenbestanden”, zo zou u de listbrokers van dmdesk kunnen noemen. Wij geven u een onafhankelijk advies over alle beschikbare adresbestanden. Het profiel van uw doelgroep is de basis voor dat advies: welk adresbestand past het beste bij uw marketingactie? Wij adviseren u.

Voor consumenten èn bedrijven

Of u nu op zoek bent naar adressen van consumenten, bedrijven, organisaties of instellingen: met dmdesk valt uw mailing op z’n plek.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om met uw perfecte adressenlijst aan de slag te gaan? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. De specialisten binnen ons bedrijf en ons grote netwerk helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.