Mailing – Direct Marketing

Mailing – Direct Marketing

Uw doelgroep snel en gecontroleerd bereiken? Wij ontwikkelen, maken en versturen uw direct mail.

Bereik met uw boodschap een grote groep ontvangers

De voordelen zijn legio

Wilt u met dezelfde boodschap een grote groep ontvangers bereiken? Dan is direct mail een geweldig middel. De voordelen van direct mail per post zijn legio. Zo bepaalt u wie, wanneer en hoe de mailing ontvangen wordt. Onze DM-specialisten weten precies hoe zij uw doelgroep huis-aan-huis kunnen bereiken, hoe ze die mailing moeten maken en hoe ze hem versturen.

Of communiceer via e-mail

U kunt er ook voor kiezen om via e-mail te communiceren. De kosten van e-mailings zijn lager dan die voor offline communicatie en de respons van e-mailings is nauwkeuriger meetbaar. Maar de kans is er dat de e-mailing in de spambox van de ontvanger terecht komt. Ook moet uw mailing er fantastisch uitzien én een aansprekende inhoud hebben. Als direct-mailspecialist pur sang weten wij bij dmdesk waar we over praten. En daar praten we u graag verder over bij!

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om de ideeën samen met ons verder uit te werken? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven direct-marketingadvies en we begeleiden de uitvoering. De strategen binnen ons bedrijf en ons grote netwerk aan specialisten helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.