Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo laten maken

Video zetten we breed in voor uw online communicatie.

Video heeft een extreem hoge attentiewaarde.

Bedrijfsvideo

Want 2 minuten video vertelt meer dan een heel fotoboek met foto’s. dmdesk werkt samen met de verschillende filmmakers, regisseurs, stylisten, scriptschrijvers, geluidsmensen, camjo’s en noem maar op. Wij nemen de begeleiding van het team voor onze rekening. Zo heeft u met dmdesk ‘gewoon’ 1 aanspreekpunt voor al uw communicatie.

Wilt u meer weten over het maken van een bedrijfsvideo of promotiefilm? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

Video vertelt meer

Video vertelt veel meer dan 1000 woorden en foto’s bij elkaar. Video is gemakkelijk te delen via social media. En video heeft een extreem hoge attentiewaarde. Uw bedrijfsvideo laten we maken door filmprofessionals. Uiteraard allemaal onder supervisie van dmdesk. Want wij weten als geen ander hoe we uw verhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen. Ondertussen kunt ú zich richten op uw eigen kerntaken, namelijk uw eigen bedrijfsvoering. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn.

De #fancreators van dmdesk

Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam. Gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij geven marketing-communicatieadvies en we begeleiden de uitvoering. Ons enorme netwerk van creatieven en filmmakers helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.