Databasebeheer & CRM

Databasebeheer & CRM

Wij beheren en verrijken uw database, zodat we uw doelgroep nog beter in kaart kunnen brengen.

dmdesk kent als geen ander het klappen van de database-zweep

Uw doelgroep nog beter in kaart

Zonder volledige database kunt u geen gerichte direct marketing uitvoeren. dmdesk kent als geen ander het klappen van de database-zweep. Is uw database niet compleet? dmdesk vindt de ‘missing link’! Wij beheren en verrijken uw database, zodat we uw doelgroep nog beter in kaart kunnen brengen en alle gegevens up-to-date kunnen houden.

Specialist in databasebeheer

Behalve algemene informatie kunnen ook specifieke gegevens in de database worden opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het bestelgedrag in een website of het aantal webbezoekjes. Een efficiënt databasebeheer kunt u het beste overlaten aan de specialist, zoals dmdesk. Wij beheren en verrijken uw database. We leggen u graag uit hoe het werkt.

Wilt u meer weten? Bel of e-mail dmdesk. Dan spreken we snel af.

De #fancreators van dmdesk

Heeft u er ook zo’n zin in om de ideeën samen met ons verder uit te werken? Wij zijn uw marketing-communicatiebureau in Rotterdam met crm- en databasebeheer als specialisatie.  We zijn gevestigd tussen het oude centrum van Overschie en het bedrijventerrein Spaanse Polder. Wij zorgen ervoor dat u dankzij een goed beheerde database alles van uw klanten weet. En we helpen u die informatie goed in te zetten binnen uw marketing-communicatiestrategie. De strategen binnen ons bedrijf en ons grote netwerk aan specialisten helpt ons om voor u het perfecte bureau te zijn.

Maak een afspraak

Wilt u uw verhaal vertellen, maar weet u nog niet hoe u dat precies gaat doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een gratis en vrijblijvend communicatie-adviesgesprek.